Водещата на предаването "Тази събота и неделя" Александра Кръстева и любимият й Владислав Стоянов си казаха Да на церемония в тесен кръг в храм "Успение Богородично" в Царево.

Изнесеният граждански ритуал също е бил в близост до църквата, защото мястото носи особена символика за младоженците. Преди две години Алекс и Владислав се запознават с отец Стоян, който още тогава е категоричен, че един ден ще ги венчае.

Александра Кръстева и Владислав Стоянов
Снимка: Личен архив

"Бях по работа в района, Влади беше с мен и се запознахме с отец Стоян. Вечеряхме заедно, говорихме си и той накрая каза - някой ден вие ще се ожените при мен. В известен смисъл ни нарече и така и стана. Църквата е изключително красива, на над 300 години е, на малък полуостров в морето, заобиколена от вода... А ние и двамата обичаме морето", споделя чаровната водеща.

Александра Кръстева и Владислав Стоянов
Снимка: Личен архив

Нежната и ефирна рокля на булката е на българската марка Fede с дизайнер Вяра Лазарова."Изключително мила дама е. Съобрази се много с мен и нещата, които исках да промени в роклята - бяха много леки промени, но все пак за моята височина и мерки".

Това е първата рокля, която Алекс харесва, и то онлайн, и въпреки няколкото проби на други рокли, се връща на нея. Воалът пък е подарък от дизайнерката.

"Изненадващо мил жест, много ме трогна", сподели с нас Алекс. Тя е категорична, че е срещнала любовта на живота си: "Любов от пръв поглед не беше, но беше от втори. Влюбихме се в честните думи, във възприятието си към света, в осъзнатостта на живота до тук и във вярата, че най-доброто си го правиш и предстои".

"Любовта е лека и ефирна, не се бори за надмощие, внимава какво говори и умее да слуша. Тя е грижа, търпение, вяра и подкрепа. Нежност. Любов е човекът до теб да е и най-добрият ти приятел, и най-желаният човек", казва още Алекс.

Ние пожелаваме на щастливото семейство никога да не губи усещането за тази нежност и за тази любов!