Преди седмица прекрасната водеща на "Тази събота и неделя" Алекс Кръстева се врече във вечна вярност на любимия си Владислав Стоянов. Двойката избра Царево и красотата на морето за своя личен празник. Семпла церемоня, без шаферки, с малко гости, но с много емоции, радост и любов. Ето какво сподели с нас Алекс за един от най-щастливите дни в живота си досега.

Алекс, чувстваш ли се различно сега и по какъв начин?

Ние се превърнахме в семейство много отдавна, така че не мисля, че се чувстваме по-различно един към друг – любовта ни е все толкова силна, както първия път, когато си казахме „Обичам те“. Винаги сме били и продължаваме да бъдем нежни един към друг, отговорни и внимателни, да показваме любовта си ежедневно, да си казваме „Обичам те“ без повод. Денят на сватбата ни обаче беше много емоционален за нас! Беше магия! За нас това не беше просто сватба, а празник на любовта в компанията на най-близките ни хора. Беше лична, семейна, изненадваща – и такава я направиха хората, които бяха до нас в този ден.

Снимка: Яна Пенева

Прие ли фамилията на съпруга си :)

Вече сме семейство Стоянови! Приех фамилията му с тире. Сега съм Александра Кръстева-Стоянова.

Как премина организацията на тържеството?

Лудо и напрегнато! Много от решенията взимахме на момента, доста от тях – дори в последните дни преди ритуала. В нашата сватба нямаше нищо традиционно, което да изисква специална организация. Бяхме категорични още в началото на годината – край морето и със семейството си. Храмът беше избран, покрай него се завъртя и останалата част от тържеството. Благодарна съм на момичетата от „Старци разбойници“ във Варвара – ние бяхме първата двойка, която направи своята сватба там! И те се вълнуваха колкото нас!

Снимка: Яна ПеневаС кого избира роклята? Кри ли я до последно? Разкажи ни всичко за нея :)

Роклята избрах сама – видях я в сайта на Fede и веднага я харесах. Нежна, морска, ефирна, романтична (повече за роклята тук). Крих я до последно и си струваше – емоцията в очите на Влади, когато ме видя в деня на сватбата беше несравнима.

Имаше ли шаферки? С еднакви рокли ли бяха и какви?

Нямаше...

Какво беше менюто?

Риба – все пак сме на морето!

Какви бяха подаръците?

Подаръците бяха всички наши гости – любовта им се усещаше във всяка една секунда. Направиха този ден наистина специален, вълшебен, истински.

Снимка: Яна Пенева

Имахте ли специален танц?

„Да“ на Графа и Белослава (усмихва се). Нима има по-подходяща песен за сватба край морето!

Ще има ли "меден месец" и къде?

Имаше „медени дни“ – бяха в село Зорница, край Мелник. Имението там е изключително красиво, кара те да се откъснеш от света. Качествено вино, вкусна храна, внимателен и мил персонал, за когото не си просто гост, а приятел. Чист въздух, красива природа… и любимият човек. Рай!

Снимка: Яна ПеневаКакво си пожелаваш занапред?

Пожелавам си да се гледаме, усещаме, обичаме така, както в сватбения ни ден. Да успяваме с лекота и любов да се справяме с трудностите, които са неизбежни. Да държим ръцете си, да пазим гърбовете си, да гледаме в една посока и да сме здрави.

Всички снимки са на Яна Пенева, www.facebook.com/snimamte/