Бели ризи за цялото семейството - този аутфит избра за празничната снимка водещата на bTV Алекс Кръстева. Поводът - синът й Виктор навърши една годинка. 

"1 година с Виктор! Безусловна любов!" - написа чаровната водеща към кадъра. 

На снимката майка, татко и син са облечени почти идентично, а усмивките са най-красивият им аксесоар. 

Преди година, точно в Деня на християнското семейство, Алекс стана майка за първи път. 

„В Деня на християнското семейство и на поредните избори, се роди Виктор Стоянов. Направи го с помощта на д-р Анна Богданова от болница “Токуда”, на която сърдечно благодарим!“ – написа тогава тя. 

Водещата се омъжи през август 2020 г. С нейния любим Владислав Стоянов си казаха „Да“ на церемония в тесен кръг в храм "Успение Богородично" в Царево.

През април 2020 г. Алекс разкри една невероятна новина за личния си живот в предаването "Търси се". 

Актрисата и певица Нети и водещата на „Тази събота и неделя“ по bTV Александра Кръстева се оказаха сестри

Всичко започнало с един намерен смъртен акт на името на Антоанета Добрева, истинското име на певицата Нети. Така тя разбира, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които вече не са на този свят.

Нети е родена, когато майка й е много млада и времената, в които живее не й позволяват да задържи детето си. Следват години на мъка, страдание и търсене до това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

„Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха, за грижите въпреки строгостта“, сподели в предаването Нети, след емоционалната среща със сестра си Алекс Кръстева.