Журналистът Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ от тази седмица, 14 януари 2023 г.

Тя ще се включи в съботното издание с популярната си рубрика "Спасените", в която ще продължи да представя вдъхновяващи истории и примери за силата на човешкия дух. Заедно с Жени Марчева и Диана Любенова в събота ще представят актуалните събития от седмицата в обновеното студио на предаването и ще предложат повече гости и социални теми.

„Първата история за 2023-а ще ни потопи в детския свят. Там, където доброто е чисто и е от сърце. Там, където всички емоции са искрени и неподправени - дори и тъгата. 13 деца от столично училище рисуваха в продължение на няколко седмици, за да подадат ръка на други 13 деца, загубили детството си след потопа в карловските села през септември миналата година. Това е една история, която ще върне надеждата в поколенията, които идват след нас“, разкрива Кристина.

В съботното издание авторитетният политически журналист Жени Марчева ще продължи да представя своя авторски прочит на горещите теми и събития от седмицата чрез разговори с водещи политически фигури и ексклузивни гости.

Водеща на лайфстайл и културни сегменти в съботния ден е Диана Любенова, която ще продължи да радва зрителите с ексклузивни интервюта с холивудски знаменитости, срещи с любими артисти и вдъхновяващи истории. 

В неделното издание на „Тази събота и неделя“ водещите Мария Цънцарова и Петя Дикова добавят към утвърдените вече рубрики и вдъхновяващи интервюта, повече семейни и полезни съвети, нови теми и поредици, както и актуална информация за всичко важно в неделната утрин.