Рокля, изработена изцяло от френска дантела на модния бранд Maison Estrella, избра водещата на bTV Кристина Газиева за официалния традиционен военен бал, с който се отбелязва годишнината от създаването на военноморските сили на САЩ. 

На 19 ноември посолството на САЩ в България отбеляза 247 години от създаването на военноморските сили през 1775 година. Традиционният бал се отбелязва с цел да им се отдаде почит. Военноморските сили и до днес пазят сигурността на Съединените щати.

Кристина Газиева бе сред малкото българи, поканени на събитието.  

"Кристина се насочи към рокля "Ерика" - много нежен модел, изцяло от френска дантела, ръчно инкрустирана със стотици кристали. Избрахме рокля с високо деколте, което да подчертае красивата шия, и много красив гол гръб" - разказа повече специално за Ladyzone.bg Ирен Велковски, създател и главен дизайнер на Maison Estrella

На тазгодишните награди "Златна игла" брандът получи изключително високо отличие за уникална мода. Представиха ексклузивните си модели, които освен с уникална материя, се характеризират и с изключителната си ръчна изработка. 

Вижте прецизния начин, по който се прави една рокля в Maison Estrella във видеото. 

Още за уникалните модели на модната къща, качеството и стилът, който получават дамите, избрали модели от там - гледайте във видеото. 

За визията на Кристина Газиева са се погрижили още - грим Васил Костадинов, прическа Румяна Нанева, стил Станимира Янакиева.