Преди една година моделът Криси Тейгън преживя един от най-ужасяващите моменти в живота си – загуби бебето си. Тази седмица 35-годишната жена се върна към тъжния спомен и сподели в социалните мрежи емоционално послание, което е написала за собствения си нероден син.

„До сина, когото почти имахме“, написа тя в Инстаграм. „Преди една година ми причини най-голямата болка, която можех да си представя, за да ми покажеш, че мога да преживея всичко, дори и да не го искам. Нямах възможност да се грижа за теб, но ти дойде и си отиде, за да ме накараш да обичам себе си и да се грижа за себе си, защото телата ни са безценни и животът е чудо. Казаха ми, че ще стане по-лесно, но това все още не се е случило. Мама и татко те обичат завинаги.“

Криси Тейгън и Джин Леджънд съобщиха, че са загубили сина си през септември 2020 г. Момченцето е щяло да носи името Джак. Моделът имаше тежка бременност, доста време от която прекара на легло, а в дните преди да загуби бебето и в болница.

Тейгън и Леджънд имат още две деца – 5-годишна дъщеря на има Луна и 3-годишен син на име Майлс. И двамата за заченати с инвитро.