След почти двумесечно отсъствие от социалните мрежи, Криси Тейгън се завърна в Инстаграм с извинения.

"Не е минал и един ден през последните седмици, в който да не съм съжалявала за нещата, които съм говорила в миналото", пише тя. "Както знаете, наскоро мои стари ужасни туитове станаха тема за обществен дебат и се срамувам от това, което пише в тях. Представям си болката, която са причинили те и се чудя: Как съм могла да пиша такива неща?"

Водещата бе обвинена от реалити звездата Кортни Стодън, че ѝ е пращала съобщения, в които желае смъртта ѝ. Част от нападките ѝ бяха открити в Туитър и споделени от хиляди фенове. Тейгън се извини, след което изчезна от социалните мрежи.

"Извиних се публично само на един човек, но има други - и не са малко - на които също трябва да поднеса извинения. В момента се опитвам да се свържа лично с всеки човек, който съм обидила."

"Няма никакво оправдание за туитовете ми. Никой не заслужава такова отношение. Аз бях трол, точка. Съжалявам, за което."

Няколко часа след поста на Криси дизайнерът Майкл Костело разказа, че тя го е атакувала през 2014 г. "Беше си сформирала мнение за мен на базата на снимка, обработена с Фотошоп", пише той и казва, че се е опитал да ѝ обясни объркването, но в съобщение тя му отговаря: "Расисти като теб заслужават да страдат и да умрат. С кариерата ти е приключено, ти само гледай."

Костело казва, че тези събития са му нанесли непоправима травма. "Не виждах смисъл да живея. Невъзможно е да избягаш, когато си мишена на най-силните в Холивуд".

Докато отсъстваше, Тейгън се появи само веднъж в социалните мрежи - в пост на съпруга си Джон Леджънд от танцов спектакъл на дъщеря им.