Американската водеща Криси Тейгън бе обвинена от бившата риалити звезда Кортни Стодън, че ѝ е пращала съобщения, в които иска смъртта ѝ. "Тя не само пускаше туитове, в които казваше, че иска да изчезна, но ми пращаше и лични съобщения, в които ми пишеше да се самоубия. Неща от типа на "Нямам търпение да умреш", спомня си Стодън в интервю.

Кортни става известна преди 10 години. Тогава тя е на 16 и се омъжва за 50-годишния актьор Дъг Хъчисън.

Снимка: Getty Images

Сватбата им предвизвиква лавина от негативни коментари в социалните мрежи, като по-голямата част от удара пада върху Кортни. Сред хората, които са атакували невръстната блондинка е и Криси Тейгън.

Кортни не за пръв път си спомня тези съобщения. Наскоро тя записа видео, в което нарече Криси "лицемерка", защото в този момент водещата се беше оттеглила от социалните мрежи, за да си почине от злобните реплики.

"Лицемерно е, защото аз самата прочетох толкова гадости за себе си от нея и то, когато бях само на 16-17 години, когато имах нужда от помощ. Тя спря едва преди няколко години. Ужасно е, когато някой като Криси Тейгън тормози деца."

Стари публични туитове на Тейгън показват, че тя наистина не е пестила думи за Кортни. "Мразя те." и "С какво правиш устата си да изглежда по този начин? Питам за приятел, който иска да се престори на идиот."

Снимка: Twitter

Самата Криси все още не е коментирала думите си.