Актрисата Ким Катрал, която стана световноизвестна с ролята си на Саманта в сериала "Сексът и градът", наскоро гостува в подкаста на Women's Prize for Fiction, където сподели, че с партньора й отдавна се опитват да имат деца.

„Беше 1998 г. и аз на практика се превърнах в научен експеримент... Трябваше да правим секс в точното време... Просто нямаше начин да остана здрава, в добро емоционално и физическо здраве и на всичкото отгоре да работя по 19 часа на ден", каза Ким.

Снимка: Getty Images

Както сподеял самата актриса, тогава тя е била на 41-годишна възраст, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

„Заключих, че трябва да взема решение за мое добро. Обичам да работя, моята работа е моят паспорт за независимост, свобода и образование. Така че мисълта да бъда на четиридесет години, когато количеството сценарии, написани за мен, е намаляло повече от половината, защото вече не ме смятат за млада дама, а ролите ми се поемат от все по-млади и по-млади жени, надделя“, разкрива тя.

Ким Катрал е гушнала бебе до Крис Кристоферсън в сцена от телевизионния филм „Чудо в дивата пустош“, 1992 г.
Снимка: Getty Images

„Помислих за това и реших, че не знам дали мога да го направя. Можехме да направим всичко, което лекарят нареди и пак да се провалим. И така се замислих за собственото си добро и реших, че ще намеря друг начин да се реализирам като родител. Мисля, че това беше моментът, в който реших, че няма да имам деца“, обобщава Ким в подкаста.