На всички ни беше ясно, че шансовете да видим Саманта отново в „Сексът и градът“ са съвсем малки, но от тази седмица станаха абсолютно нищожни. В интервю за „Variety“ звездата от сериала Сара Джесика Паркър заяви, че няма да е доволна, ако актрисата Ким Катрал се завърне за ролята си.

Снимка: Getty Images

„Не мисля, че бих била, защото тя е споделяла твърде много свои чувства в публичното пространство“, каза Паркър. „Аз не съм участвала и не съм чела статиите, но хората са ми разказвали.“

Катрал, която изпълняваше ролята на една от четирите приятелки, отказа да се завърне за новите епизоди. В сериала научаваме, че е имало конфликт между Кари и Саманта, заради който тя е заминала да живее в Лондон и вече не общува с приятелките си.

Снимка: Getty Images

В интервюто си от тази седмица Сара Джесика Паркър за пръв път коментира отношенията си с Ким Катрал.

Снимка: Getty Images

За проблемите между Ким Катрал и останалите актриси се заговори още през 2008 г. Тогава, по време на раздаването на наградите „Еми“, тя седна отделно от останалите звезди в сериала.

През 2018 г., след смъртта на брат си, Ким Катрал публикува пост в Инстаграм, който не остави никакво съмнение за отношенията ѝ със Сара Джесика Паркър.

„“Майка ми ме попита днес кога ще ме остави на мира тази лицемерка Сара Джесика Паркър. Опитите ти да се свържеш с мен са постоянно напомняне колко жестока беше тогава и сега. Нека да съм ПРЕДЕЛНО ясна (ако все още не съм). Не си ми семейство. Не си ми приятелка. Пиша ти за последен път да спреш да използваш трагедията ни, за да възстановиш образа си на “добро момиче”."

Новите епизоди на „Сексът и градът“ излизат със заглавие „Просто ей така“. Историята е по сценария на недовършения трети филм от поредицата, снимките на който така и не запознаха заради твърдия отказ на Ким Катрал.