Ким Кардашиян и комикът Пийт Дейвидсън излизат заедно, но нещата между тях се случват много бавно, съобщава източник пред Си Ен Ен.

Двамата бяха забелязани заедно няколко пъти на публични места през последните седмици. Звездите се държаха за ръце, посещавайки "Дисниленд" на Хелоуин, което предизвика спекулации, че приятелството им е прераснало в романтична връзка.

"Те просто се опознават, не е нещо сериозно", коментира източник, който е близък до Кардашиян.

Снимка: Getty Images

"Това е първият път, когато тя излиза с някого [откакто подаде молба за развод], така че се забавлява много", допълва той.

28-годишният Дейвидсън живее в Ню Йорк, където снима късното щоу "Saturday Night Live", а 41-годишната Кардашиян живее в Лос Анджелис с децата си.

Снимка: Getty Images

"Те живеят на двата бряга [Източния и Западния], като и двамата са много заети. В момента за тях е по-трудно да се впуснат в нещо сериозно", казва още източникът.

Кардашиян подаде молба за развод с Кание Уест миналия февруари. В документа се цитираха непреодолими различия между двамата, като Ким настояваше за съвместно попечителство над четирите деца на двойката.

Междувременно някои от приятелите на Ким изглежда са развълнувани от възможността за новия й романс. "Кой не иска да е влюбен в забавен човек?", каза наскоро Криси Тейгън, въпреки че не е сигурна дали Кардашиян и Дейвидсън са нещо повече от приятели.