Кание Уест се среща с модела Винетрия, съобщава ексклузивно Page Six.

Източници казват пред изданието, че рапърът - който миналия месец каза в интервю, че все още иска да бъде с бившата си съпруга Ким Кардашиян – от известно време се среща с Винетрия.

Също така източниците допълват пред таблоида, че Винетрия е била в Маями с Уест, когато е записал станалото вайръл интервю за подкаста "Drink Champs", като е била забелязана и на неделната служба на Кание през миналия уикенд.

Сега обаче нещата между тях започват да изглеждат още по-сериозно, тъй като 44-годишният Уест и 22-годишният Винетрия са присъствали на първото си публично събитие заедно през уикенда - дебютния баскетболен мач на неговата Donda Academy в Минеаполис.

Двамата са били забелязани на трибуните, докато са се наслаждавали на баскетболната среща, както се вижда на снимките и видеоклиповете, споделени в социалните медии.

Вероятно Винетрия също ще присъства на следващата неделна служба на Кание.

Представител на Уест – който вече се казва Йе – не е отговорил на искането за коментар от страна на изданието.

Източници казаха в неделя пред Page Six, че в семейството на Ким Кардашиан са "притеснени" за Уест, тъй като слуховете за любовен романс между риалити звездата и Пийт Дейвидсън стават все по-разгорещени.

"Всички в семейството се притесняват каква ще е реакцията на Кание относно факта, че Ким прекарва толкова много време с Пийт", казва източник пред изданието. "Кание наскоро каза, че все още иска да бъде с нея, така че едва ли ще приеме добре това."