Минаха повече от 7 месеца, откакто риалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест заявиха намерението си да сложат край на брака си. Въпреки това все още няма индикации двамата да предприемат нови стъпки в тази посока. Това кара почитателите им да стискат палци двамата да останат заедно.

Снимка: Getty Images

Публикация във вестник „Сън“ още повече поддържа надеждите за събиране на двойката. Източник, цитиран от изданието, казва, че отношенията на Ким и Кание днес са по-добри, отколкото преди да решат да се разделят.

„Раздялата на Ким и Кание изглежда ги е сближила повече, отколкото когато и да било преди това“, казва неназованият източник. „Ким и Кание са разделени, но не бързат с развода. За тях най-важното нещо са децата.“

Звездната двойка има 4 деца – Норт на 8, Сейнт на 5, Чикаго на 3 и Псалм на 2.

Снимка: Getty Images

В епизод на риалити предаването за семейство Кардашиян, Ким сподели, че се чувства зле заради раздялата с Кание. Според нея той се нуждае от жена, която ще го подкрепя, а тя не е такава и се чувства като „провал“.

Кание също е споделял, че е имал сериозни разминавания с Ким по някои теми. Тя е искала да направи аборт, когато е била бременна с най-голямото им дете, но Кание не е позволил и това е обтегнало отношенията им.

Слуховете, че двамата няма да продължат с развода и ще се съберат, се разгоряха с пълна сила когато по време на един от концертите на изпълнителя Ким застана до него в булчинска рокля. За много от почитателите им това беше недвусмислен знак, че двамата са изгладили взаимоотношенията си и до развод няма да се стигне.