Ким Кардашиян има два брака преди този с Кание Уест.

Жени се за баскетболиста Крис Хемфрис през август, 2011 г., но едва 72 дена след това подава молба за развод.

"Беше ми толкова трудно да се разделям. Направих го по най-лошия възможен начин. Просто не знаех как се постъпва правилно", сподели реалити звездата в епизод на "Животът на Кардашиян".

Снимка: Getty Images

Тя си спомня момент, когато го е срещнала след години в заведение. Той е бил с приятелите си, а тя - с дъщеря си Норт и бременна със сина си Сейнт.

"Всички дойдоха да ме поздравят и да разменим две приказки, а той само ме гледаше отдалеч и се правеше, че не ме вижда."

Кардашиян твърди, че Хeмфрис, който е с половин метър по-висок от нея, е "много религиозен човек" и е искал брака им да бъде анулиран.

Снимка: Getty Images

"Ако бях по-зряла и аз щях да искам анулиране. Ще ми се да се бях омъжвала само веднъж", признава Кардашиян.

Сестрите ѝ Кортни и Хлои признават, че не са очаквали брака ѝ да продължи дълго. Подготовката за тържеството е била излъчена в две части по телевизията, а също така Ким по това време стартира собствена линия парфюми "Kim Kardashian Love".

Ким признава, че бракосъчетанието е било до голяма степен PR ход за бизнес начинията ѝ. "Мислех си как мога да избягам в нощта на сватба и завинаги ще бъда запоменена като булката-беглец".