Ким Кардашиян и Кание Уест общуват отново след поредица от скандали около рапъра. За това съобщи TMZ, чиито журналисти са заснели двойката по време на футболна тренировка на сина им Сейнт. Съдейки по снимките, двамата са престанали да се избягват. Преди това бившите съпрузи са се пренебрегвали един друг, когато са се срещали на събития на общите им деца.

Кание Уест е в центъра на скандали заради тениската си White Lives Matter, коментарите си за смъртта на Джордж Флойд и антисемитските си публикации. Заради скандалите много марки отказват да си сътрудничат с него, което се отразява негативно на финансовото състояние на музиканта - Кание Уест вече не е милиардер. Рапърът се извини за забележките си, но не успя да спаси договорите си.

Ким Кардашиян дълго време не обръщаше внимание на скандалите около бившия си съпруг, но в крайна сметка проговори и разкритикува изказванията му.

"Подкрепям еврейската общност и призовавам за незабавно прекратяване на ужасяващото насилие и омразната реторика към евреите", написа тя в Инстаграм.

Скоро след това в медиите се появиха съобщения от вътрешни лица, според които отношенията между бившите съпрузи окончателно са се влошили, пише още БГНЕС.

През през 2021 г. Ким Кардашиян и Кание Уест обявиха раздялата си. Те имат четири общи деца: Норт (9 г.), Сейнт (6 г.), Чикаго (4 г.) и Псалм (3 г.).

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Ким Кардашиян и Кание Уест в следващите видеа: