Преди по-малко от седмица Ким Кардашиян заяви желанието си за бърз развод с рапъра Кание Уест, но по това време изглеждаше, че ще ѝ е трудно да го постигне. Кание отказваше да приеме, че бракът им действително е приключил. Тази седмица обаче решението му се е променило и музикантът, който смени името си на Йе, ще даде развод на риалити звездата.

"Вярвам, че съдът, който прекратява семейното ни връзка, ще помогне на Кание да приеме, че брачните ни отношения са приключили и да продължи напред по по-добър път, който ще ни помогне за мирното съвместно отглеждане на децата ни", написа Кардашиян в молбата си до съда.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Преди молбата за бърз развод на Ким, отношенията между двамата много се влошиха. Звездите си отправиха критики и обвинения. Въпреки това Кание се надяваше, че ще може да спаси брака си.

В изявление за hollywoodunlocked.com Кание е заявил, че е решил да се съгласи на бърз развод, за да има повече време, в което да се концентрира върху децата си. Кание и Ким имат четири деца - осемгодишна дъщеря Норт, шестгодишен син Сейнт, четиригодишна дъщеря Чикаго и двегодишен син Псалм.

Снимка: Getty Images

Въпреки, че двамата официално ще са разведени и съответно ще могат да започнат нови семейства, доста въпроси около разпределението на имуществото и попечителството на децата остават неизяснени и въпреки всичко срещите им в съда могат да продължат с години.

Снимка: Getty Images

По подобен начин се разведоха Брад Пит и Анджелина Джоли. И макар вече официално да не са семейство, конфликтите между тях продължават да се задълбочават.