Ким Кардашян е звездата на априлския брой на "Вог" Хонг Конг, като грее на три корици за списанието в тоалети на модните къщи "Фенди" и "Булгари".

Журналистите на изданието попитаха Ким как успява да се овладее и поддържа положителна нагласа в ерата на социалните мрежи, като намекнаха за информационната война, подпалена срещу нея от бившия й съпруг Кание Уест.

Ким Кардашиян отговори, че подкрепата на близките й помага много, а и самата тя се опитва да взаимодейства със социалните мрежи по смислен начин.

Наскоро на Кание Уест му бе забранено да ползва социалните медии за един ден, а планираното му изпълнение на церемонията за наградите „Грами” бе заради нападките му срещу Ким и онлайн поведението му като цяло.

Освен всичко друго рапърът публично обвини Ким Кардашиян в лошо възпитание на децата им, обиди онези, които се изказаха в нейна защита и заплаши новото й гадже - комика Пийт Дейвидсън.

Междувременно според източници, близки до Ким, именно благодарение на Дейвидсън тя успя да устои на атаките на бившия си съпруг, а връзката й с новия й любим с всеки изминат става все по-силна.

Потвърждение за това са няколко татуировки по тялото на Дейвидсън, които той посвети на Ким, пише още БГНЕС.

Наскоро риалити звездата публикува снимка на една от тях в социалните мрежи, като текстът й гласеше: „Приятелката ми е адвокат“.

Припомняме, че през декември миналата година Ким Кардашян след няколко неуспешни опита издържа изпита по право.