Откакто се срещат на снимачната площадка на култовия филм "Титаник", Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо не спират да култивират приятелството си, като актрисата е правила няколко разкрития по темата през годините.

Снимка: Getty Images

Наскоро Кейт Уинслет коментира дългогодишното си приятелство с Леонардо ди Каприо в "Титаник: Истории от сърцето" (Titanic: Stories from the Heart), пише Entertainment Tonight.

Въпреки че двойката понякога се е забелязвана на червените килими на кинопремиери и други събития, свързани със седмото изкуство, те рядко разкриват специалната си връзка.

Снимка: Getty Images

Почти 25 години след излизането на "Титаник" по кината Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са толкова близки, колкото никога досега. Тайната на тяхното приятелство? Отделят време, за да се обадят един на друг.

Снимка: Getty Images

"Няма неща от рода на "Чакай, ще ти се обадя утре" - обяснява актрисата. "Това с случва незабавно. И това наистина е нещо". Тя добави: "Да имаш приятелства, които те свързват, и тази обща история, е изключително."

Снимка: Getty Images

"Невероятно е да погледнеш назад и да си помислиш за това", спомня си Кейт Уинслет за срещата си с актьора, по време на която двамата "си допаднали веднага", настоява тя.

Снимка: Getty Images

"Яростно интелигентна" и "много, много любопитна", тя си спомня срещата си с 22-годишния младеж, когото тя описа като "някаква бъркотия от дълги, кльощави, разхвърляни крайници", пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Той беше много свободен в себе си и имаше една искряща енергия, която беше наистина магнетична. Спомням си, че си помислих: "О, това ще бъде забавно!" - споделя още 48-годишната актриса.