След като съвсем изненадващо певицата Деми Ловато съобщи, че разтрогва годежа си с актьора Макс Ерих, два въпроса останаха да тормозят почитателите на клюки за звездите – каква е истинската причина за този внезапен обрат в отношенията им и какво се случи с огромния ѝ пръстен, който се оценява на 1 милион долара?

Ловато и Ерих премахнаха всичките си снимки заедно, а освен това Деми се погрижи да махне и всички снимки, на които пръстенът се вижда. За щастие в е интернет все още могат да се намерят кадрите, които двамата явно се опитват да изтрият от живота си.

Изглежда въпросът за пръстена най-сетне получи отговор. Източник на предаването „E! News“ е споделил, че Деми Ловато е върнала пръстена на бившия си годеник по-рано тази седмица. Същият източник обаче е разкрил, че Макс може и да не е дал толкова пари за пръстена, колкото първоначално предполагахме. Цената на едно такова бижу е около милион долара, но според информаторите на развлекателното предаване част от пръстена е направена от диамант, който е принадлежал на певицата.

Връзката на Деми и Макс започна през март, заедно с пандемията от COVID-19, така че двамата имаха достатъчно време заедно. През юли той ѝ предложи брак, но годежът им не продължи дълго.

Техни познати смятат, че макар в Инстаграм да е изглеждало, че отношенията им са перфектни, краят на връзката им е бил предизвестен. Някои познати на Деми Ловато дори са я предупреждавали, че за нея ще е хубаво да сложи край на връзката – колкото по-скоро, толкова по-добре.

Според Макс Ерих обаче, за него е било пълна изненада да научи, че връзката му е приключила. Актьорът, известен предимно с участие в сапунени сериали, твърди, че е разбрал новината като всички останали – от медиите.