Годежът на певицата Деми Ловато и актьора Макс Ерих приключи, съобщава People. Това се случва едва два месеца, след като тя получи предложение и показа пръстен с огромен камък. Желанието на двамата е да се концентрират върху кариерите си, но запазват добри чувства помежду си.

"Аз съм най-големият късметлия на света да бъда твой годеник", сподели тогава Макс Ерих. "Нямам търпение да изградим много спомени и завинаги ще те ценя със сърцето си.

През юли 2018 г. Деми Ловато преживя най-лошия период в живота си. Певицата предозира с лекарства и беше откарана в болница. Днес тя вече е добре.

Новият проект, по който работи е заедно с Talkspace (услуга за психотераапия) и е свързан с подкрепа на грижата за менталното здраве.

"От времето, когато бях дете актьор, през израстването ми сред обществено внимание постоянно се опитвах да остана вяна на себе си и да бъда честна с феновете си. Споделям своята история за борба, надявайки се, че който има нужда, ще я чуе, ще намери утеха и вдъхновение за своето собствено пътуване ... Всички ние се справяме със собствените си борби, така че е важно да се въоръжим с подходящите ресурси, за да можем не само да живеем и управляваме, но и да процъфтяваме - всеки ден", с подели певицата за проекта си.