Деми Ловато разкри, че е сгодена! 27-годишната певица сподели щастливата новина в Инстаграм профила си, като сподели, че нейният приятел Макс Ерих й е направил предложението в сряда вечерта на фона на красивото крайбрежие. 

"Когато бях малка, татко ми винаги ме наричаше неговия "малък партньор"... Днес тази дума отново има перфектен смисъл, но вече официално ще бъда нечий друг партньор", споделя Деми с последователите си в социалната мрежа.

"Знаех, че те обичам от момента, в който те срещнах. Това беше нещо, което не мога да опиша на никого, който не го е изпитал лично… Никога не съм се чувствала толкова безусловно обичана от някого в ​​живота, с изключение на родителите ми", пише Ловато в Инстаграм.

"Ти никога не ме принуди да бъда нещо различно от себе си. И ме караш да искам да бъда най-добрата версия на себе си", пише още бъдещата булка.

"Обичам те повече, отколкото мога да го изразя, но съм екзалтирана да започна семейство и живот с теб. Ще те обичам винаги, моя любов. Мой партньоре. Това е нашето бъдеще", не крие емоциите си Деми Ловато.

Деми Ловато сподели снимки в Инстаграм от специалния момент, заснет от скрил се зад скалите фотограф. Вижте пръстена, който певицата получи от годеника си Макс Ерих - не е ли невероятен?