Певицата Деми Ловато успя да пребори един от най-големите си страхове и се осмели да пусне необработена снимка по бански, на която се вижда целулит по бедрата. „Това е най-големият ми страх, написа тя. Необработена моя снимка по бикини. И познайте какво – това е ЦЕЛУЛИТ!“

Преди доста време певицата спря диетите си и вече е видимо колко много килограми е качила. Да споделя снимките си с феновете обаче се оказа много по-трудно предизвикателство, което тя успя да преодолее едва сега.

Толкова съм уморена да се срамувам от тялото си и да обработвам снимките си (защото всички други снимки бяха обработени. Гадно ми е, че го направих, но това е истината), за да отговарям на представата за красота на някой друг.

Деми Ловато в Инстаграм

Тя се осмели да признае, че предишните ѝ снимки по бански са обработени и не показват как реално изглежда тялото ѝ:

Преди малко повече от година Деми Ловато беше открита в тежко състояние след свръхдоза лекарства. След като успя да се възстанови, 27-годишната жена реши да промени начина си на живот драстично: „Искам в тази нова глава от живота си да бъда такава, каквато съм, без да се стремя да отговарям на нечии чужди стандарти.“

Прекрасно е да не се измъчвам с тежки физически упражнения или да се лишавам от истинска торта за рождения си ден, а вместо това да ям диня със сметана, в която са сложени свещи, защото се страхувам от истинската торта. Бях постоянно нещастна заради някаква безумна диета. Както и да е, ето ме – истинска и неподправена!

Деми Ловато в Инстаграм

Неотдавна Деми Ловато подписа договор с музикалния продуцент Скутър Браун, който стои зад музикалните успехи на Джъстин Бийбър и Кание Уест. Това е ново начало на музикалната ѝ кариера и се очаква скоро тя да пусне седмия си албум.