През юли 2018 г. Деми Ловато преживя най-лошия период в живота си. Певицата предозира с лекарства и беше откарана в болница. Днес тя вече е добре, променила е всичко в живота си и след броени дни ѝ предстои първата публична поява след свръхдозата. Тя ще изпълни песен на церемонията по раздаването на наградите „Грами“ на 27 януари.

На Деми Ловато ѝ предстои да издаде и нов албум, като повечето песни в него са писани преди неприятните събития от 2018 г. По тази причина всички нейни почитатели очакват това да са най-личните и емоционални песни в кариерата ѝ. Това подсказва и заглавието на албума – „Most Vulnerable“ (Най-уязвима).

Деми Ловато е напълно възстановена през 2018 г.
Снимка: Getty Images

Сайтът eonline.com цитира близък на певицата, който казва: „Колкото и да е неприятно да ѝ се напомня и да го преживява отново, тя не иска да забравя. Песните са наистина емоционални и истински. Ще е голям момент за нея да сподели всичко това със света и да се разкрие по този начин.

Певицата е прекарала няколко месеца през 2019 г. да записва песните от албума, но той все още не е напълно готов.

Снимка: Getty Images

Според информация на сайта tmz.com, песента, която Деми Ловато ще изпълни на наградите „Грами“, е писана едва няколко дни преди свръхдозата. Това е първата ѝ голяма публична изява, а малко след това ще изпее химна на САЩ на финала на първенството на Националната футболна лига на САЩ.