Точно преди една година научихме, че Деми Ловато е откарана в болница, след като е предозирала с опиати. В началото се твърдеше, че певицата е взела свръхдоза хероин, но после стана ясно, че веществата са били комбинация оксикодон и фентанил - същият наркотик, който уби Принс, Том Пети и рапъра Лил Пийп.

Вчера се навършиха 365 дни от тази неприятна ситуация и съответно 365 дни, откакто певицата не е вземала наркотици. За да отпразнува това постижение, Деми Ловато събра приятели, с които да прекара една приятна вечер.

Преди време Ловато благодари на феновете си за подкрепата, но ги помоли да спрат с молитвите си и със спекулациите за това, което се случва в живота ѝ, защото се нуждае от време, за да се излекува.

Като част от лечението си, Деми Ловато реши да намали изявите си в социалните мрежи, както и да премахне някои хора от живота си.

„Истинските приятели не дават интервюта за живота ти, когато си предозирал,“ написа тя.

Междувременно певицата подписа договор с мениджъра Скутър Браун и обяви, че се вълнува да започне „следващата глава“ с него. Очаква се до края на годината Деми Ловато да пусне седмия си албум.

Скутър Браун е работил със звезди като Джъстин Бийбър и Кание Уест. Наскоро името му нашумя покрай скандала за авторски права, който се разрази между него и певицата Тейлър Суифт.