.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Свръхдозата на Деми Ловато е причинена от оксикодон и фентанил?

Евгений Милов | преди 1 година
Деми Ловато
Снимка: Getty Images
Фентанилът причини смъртта на Принс, Том Пети и рапъра Лил Пийп

Появиха се повече подробности във връзка със свръхдозата на Деми Ловато, за която сега сайтът TMZ твърди, че е предизвикана от комбинация оксикодон и фентанил.

Деми Ловато бе открита в безсъзнание в дома си в Холивуд Хилс на 24 юли. На звездата беше дадена Наркан - медикамент, използван за възстановяване на организма от последиците след наркотично предозиране.

Деми Ловато
Снимка: Getty Images

Според TMZ Ловато е отказала да каже на парамедиците какви наркотици е взела, но представители на певицата оспориха по-ранните съобщения, че е предозирала с хероин.

Сега нова информация на TMZ, цитирайки източници, директно свързани със ситуацията, казва, че Ловато е използвал оксикодон часове преди свръхдозата, комбиниран с фентанил - същият наркотик, който убил Принс, Том Пети и рапъра Лил Пийп. 

Деми Ловато с емоционална изповед към феновете: Ще продължа да се боря
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?