Само два месеца след като певицата Деми Ловато и актьорът Макс Ерих се сгодиха, годежът им беше разтрогнат. Оказва се, че за Макс това е била точно толкова изненадващо, колкото и за всички останали. Той е научил новината от интернет.

В Инстаграм актьорът написа: „Представете си какво е да научите от медиите за състоянието на връзката си. И то докато снимате филм за християнски пастор, който се опитва да промени живота на хората.“

Слуховете за проблемите във връзката им циркулираха из медийното пространство известно време преди новината да бъде официално съобщена. Говори се, че двамата са имало конфликт, след като Деми е открила, че бъдещият ѝ съпруг е свалял и други известни жени.

Снимка: Getty Images

Наскоро източник на списание „Пийпъл“ потвърди, че двамата са сложили край на връзката си, за да се концентрират върху кариерите си, а феновете забелязаха, че Деми Ловато вече не носи годежния си пръстен.

Снимка: Getty Images

Връзката на Макс Ерих и Деми Ловато остава една от най-скоростните в света на шоубизнеса. Двамата се запознаха едва през март и през юли обявиха годежа си, а сега, два месеца по-късно, изглежда всичко е приключило.