Всички се питат какво се случва с личния живот на кино звездата Никълъс Кейдж, след като стана ясно, че 55-годишният актьор е подал документи за анулиране на брака си с приятелката си Ерика Койке само 4 дни след сключването му в Лас Вегас.

Кейдж и Койке подават документи за сключване на брак в събота, 23 март, и получават брачното си свидетелство в същия ден. В сряда обаче актьорът от „Лице назаем“ подава документи, с които заявява, че иска да анулира брака си с Ерика. По неофициална информация той изтъкнал, че бил пиян в момента на сключването и обвинил приятелката си, че иска да му вземе парите.


Ерика Койке е гримьорка, а връзката на двойката не беше огласена публично. Двамата бяха забелязани да почиват в Пуерто Рико през април 2018 година. Месец след това пък бяха фотографирани, докато вечерят в Лос Анджелис.


Това е четвърти брак за холивудския актьор, както и четвърти развод. През 1995 година се жени за Патриша Аркет, като разводът идва 6 години по-късно. След това се жени за дъщерята на Елвис Пресли -Лиса Мари, през август 2002, а документите за разтрогването му са подадени в края на същата година. Третият брак на Кейдж е със сервитьорката Алис Ким, която е корейка по произход. Двамата сключват брак през 2004, а година по-късно на бял свят се появява синът им Кал-Ел. След 12 години заедно през 2016 се развеждат.Ерика Койке също има неуспешен брак зад гърба си.