Черна кожа, флорални мотиви и цветове, които си отиват с роклите - такива бяха защитните маски, които звездите носиха на 63-ата церемония по раздаване на наградите "Грами". Така те направиха своеобразно заявление, че най-важна е безопасността. Но стилът не трябва да пострада! 

Бионсе, която направи рекорд, получавайки 28-ото си "Грами" беше облечена с черна кожена рокля от колекцията висша мода на Schiaparelli. Маската, която сложи за церемонията, беше от същата материя. Към аутфита си тя добави и тежки, дълги обеци, които допълваха тоалета й. 

Снимка: Getty Images

Тейлът Суифт, която за трети път взе награда за албум, беше облечена в рокля на Оскар Дела Рента, цялата обсипана с бродирани цветя. Тя съчета толаета си с маска със същите елементи. 

Снимка: Getty Images

Певицата и актриса Ноа Сайръс беше облечена с пищна рокля в бяло. Звездата носеше тоалет, създаден от Schiaparelli и, разбира се, маска от същата материя и цвят.

Снимка: Getty Images

Били Айлиш заложи на графичните елементи в черно. Под шапката й се подаваха косите й в добре познатите ни цветове - зелено и черно. 

Снимка: Getty Images

Стилът на Хари Стайлс пък включваше... шал тип боа в розов цвят. Карираното му сако пък съвпадаше точно с принта на маската му. 

Снимка: Getty Images