Изпълнителката на хита "bad guy", Били Айлиш сподели в интервю, че едва сега започва да осъзнава цената на продуктите. "Не знаех кое колко струва преди, защото не бях пълнолетна. А и израснах без пари." Певицата навърши 19 години на 18 декември 2020 г.

По време на пандемията тя често поръчва онлайн. "Чувствам се глупаво, защото не знам дори колко струват зърнените закуски. Исках една кутия и видях, че цената е 35 долара и си казах: "Окей, купувам я." Оказа се, че съм поръчала не една, а 70 кутии".

Снимка: Getty Images

В разговорът с Vanity Fair Били също така коментира критиките за фигурата ѝ.

"Те тормозят най-вече хората около мен, защото аз имах склонноста да се самонаранявам заради фигурата си. Да си призная, започнах да обличам широки дрехи точно, за да скрия тялото си.", разказва тя. "Добре е, че всичко това се случва сега, а не когато наистина мразех фигурата си. Когато бях на 12 бях готова да изпия всяко хапче, което ми обещаваше, че ще отслабна. Мислех, че само аз не харесвам тялото си, но се оказа, че и целия Интернет го мрази, така че всичко е ок."

Снимка: Getty Images

Наскоро певицата пусна съвместен сингъл с Розалия "Lo Vas A Olvidar", който е част от саундтрака на втория специален епизод на сериала "Еуфория".

Много пари ли са 35 долара?