63-годишната Кралица на попа Мадона разкри подробности за инцидент, който едва не съсипал кариерата й, съобщава Fox News.

През 1984 г. звездата участва в церемонията по връчване на Видео-музикалните награди на MTV с хита си "Like a Virgin". По време на изпълнението на парчето изпълнителката започнала да се спуска по декоративна торта, но обувката й изпаднала.

Мадона решила леко да се наведе зад нея, за да помислят зрителите, че това е част от хореографията, но в този момент роклята й се вдигнала и публиката видяла бельото й, пише още БГНЕС.

Поп звездата не забелязала, че роклята й е била вдигната, но след изпълнението мениджърът й казал повече да забрави за сцената...

Мадона на сцената на Видео-музикалните награди на MTV в Radio City Music Hall, Ню Йорк (14 септември 1984 г.)
Снимка: Getty Images

„Когато отидох зад кулисите, моят мениджър ми каза, че с кариерата ми е свършено", спомня си Мадона.

„Опитах се да направя това движение, да се гмурна за обувката, така че да изглежда като част от номера. Роклята ми беше вдигната, дупето ми се виждаше. Можете ли да си представите? Това бяха времена, когато не можеш просто да си покажеш задника, за да направиш кариера. Сега е обратното“, коментира Мадона.

Снимка: Getty Images

Наскоро в интервю Мадона сподели, че 16-годишният й син Дейвид Банда носи нейните дрехи и изглежда по-добре от нея в тях.

„Той може да облече всякакво облекло и да изглежда разкошно“, казва тя. „Наистина е дразнещо. Той носи моите дрехи и изглежда по-добре в тях. Може дори да носи рокля и да изглежда яко.“

Припомняме, че Мадона осинови Дейвид Банда през 2006 г.

Вижте повече за Мадона във видеото по-долу: