Мадона рядко остава без думи. Но поп легендата твърди, че е "оставена безмълвна" този уикенд, когато е искала да сподели видео на живо в Инстаграм профила си, но е била уведомена, че е блокирана да го направи.

63-годишната Кралица на попа често споделяше провокативни снимки в социалната мрежа през последните години, но била шокирана, когато получила съобщение, че е нарушила правилата на платформата, когато се опитала да се включи на живо за своите 18 млн. последователи.

Снимка: Instagram/@madonna

Инстаграм е отправил предупреждение към музикалната звезда, в което обяснява, че трябва да уважава другите в платформата и я предупреждава, че винаги трябва да "спазва закона".

„Искаме Инстаграм да продължи да бъде автентично и безопасно място за вдъхновение и изразяване. Помогнете ни да насърчаваме тази общност. Публикувайте само ваши снимки и видеоклипове и винаги спазвайте закона. Уважавайте всички в Инстаграм, не изпращайте спам и не публикувайте голота“, се казва в изявлението.

През ноември 2021 г. Мадона повторно публикува снимки, на които позира в леглото, след като Инстаграм ги премахна, пише още БГНЕС.

Тогава тя написа: „Публикувам снимки, които Инстаграм изтегли отново без предупреждение или известие… Причината, поради която казаха на моя мениджърски екип, е, че малка част от зърното ми била оголена. Все още ме учудва, че живеем в култура, която позволява всеки сантиметър от женското тяло да бъде показан освен зърното!”