Когато говорим за изпълнител, който демонстрира шокиращо и предизвикателно поведение, повечето хора ще се сетят на първо място за Мадона. Останалите, за които ще се сетим, най-вероятно просто имитират легендарната певица. Понякога обаче дори на почитателите на Мадона провокациите ѝ им идват в повече. Като последната еротична фотосесия, която някои определиха дори като порнографска.

Потребителите на Инстаграм, които следят и коментират профила на Мадона, се разделиха на две. Част от тях са на мнение, че се изисква смелост, сила и самоувереност, за да може жена на 63 години да участва в толкова смела фотосесия.

Други обаче смятат, че певицата е прекрачила границата и фотографиите са проява на безвкусица. На някои от снимките, които може да видите в Инстаграм профила на Мадона, зърната на певицата са ясно видими.

Снимките са дело на фотографа Стивън Клейн, който също присъства на някои от фотосите. На един от тях дори държи нож, който е насочил към гърлото на певицата.

Снимка: instagram.com/madonna

Снимката с ножа се стори особено неуместна на някои хора, особено когато е публикувана в седмицата, в която светът обръща внимание на насилието срещу жени.