След 4 години връзка, поп легендата Мадона се раздели с приятеля си Ахламалик Уилямс. Двамата привличаха интереса към себе си не само защото Мадона е едно от най-големите имена в съвременната музика, но и заради огромната им възрастова разлика – Ахламалик е на 28 години, докато Мадона е на 63. Певицата е по-голяма дори от родителите на младия мъж.

Снимка: Getty Images

Според източник на вестник "Сън" след почти четири години съвместен живот за двамата "било трудно да поддържат романтиката в отношенията си”, цитират от БГНЕС.

Ахламалик Уилямс вече се е изнесъл от дома на Мадона, след като приключили отношенията си.

Снимка: Instagram

Загатвайки за раздялата чрез страницата си в Инстаграм, Мадона сподели не толкова загадъчен цитат, който гласеше: "Кармата повелява: когато някой в живота ти не е подходящ за теб... Бог непрекъснато ще го използва, за да те наранява, докато не станеш достатъчно силен, за да го пуснеш да си отиде".

В момента Мадона се е хвърлила в интензивен социален живот и се вижда с приятелите и семейството си след раздялата, твърди същият източник.

Тя има натоварен график, работи по предстоящия си биографичен филм, прави нова музика и се грижи за семейството си.

На следващата страница може да си припомните кой беше досегашният приятел на Мадона >>>

От всички бивши приятели на Мадона, Ахламалик има най-голяма възрастова разлика със звездата – делят ги 35 години. Това обаче не е първото младо гадже на мадона. Тя излизаше с мъже, които бяха 29, 30 и 33 години по-млади от нея.

Двамата се запознават на турнето на Мадона „Rebel Heart“, продължило от септември 2015 г. до март 2016 г. Ахламалик, който е танцьор, е част от изпълнителите, които придружават мадона и танцува на сцената заедно с нея.

Връзката им беше потвърдена през 2019 г., когато папараци ги заснеха заедно.

През лятото на миналата година Мадона сподели видео от пътешествието за 63-тияси рожден ден, който е отпразнувала с децата си. На него може да бъде видян и Ахламалик.

Според някои източници, Мадона вече има нов мъж до себе си, но засега не са известни подробности за него и за отношенията им.