Актьорът Силвестър Силвестров гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Той е продуцент на новия български филм „Жълт олеандър“ и разказа какво е да се работи с Китодар Тодоров. Актьорът сподели също и защо е прекратил театралната си кариера.

Снимка: Олег Попов

В края на разговора Силвестър получи забавна задача: Обажда ти се Мадона. Нейна приятелка й е дала телефона ти, препоръчва те като водопроводчик. Ти изобщо не си водопроводчик.

Снимка: Олег Попов

Ето какво каза Силвестър, след като вдигна слушалката на ретро телефона с шайба.

- Извинявай, да уточним нещо. Обажда се Мадона, нали? Тогава защо говорим на български? А, ти си от Северна Македония родом. Македона! Много добре. Само още един детайл… понеже знам, че името ти е Чиконе или нещо такова. Това македонско име ли е? А, баща ти е македонски албанец от италиански произход… Кажи за водопровода. Надявам се, че няма да се лети до Англия. А, купила си къща в България? А, психиатрична клиника? Супер! Канализацията как е? Ще я оправим. Аз съм продуцент, телефонът ми е пълен с всякакви идиоти. Може ли после да ти се обадя, че сега съм в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Не, той не е Северна Македония, той е от Южна.
- Ето така започват войните – включи се Николаос в забавния скеч.