„Златното момиче“ Християна Тодорова отбеляза 1 година от връзката си с втората тенис ракета на България Димитър Кузманов със снимки от СПА комплекс край Сандански.

„Да обичаш само по себе си не е нещо особено. Да си обичан вече е нещо. Но да си обичан от човека, когото обичаш, е… всичко!“ – написа гимнастичката на английски в своя "Инстаграм" профил.

През лятото на 2020 г. Християна сподели пред bTV как е започнало всичко:
„Той ми писа за първи път лятото на 2017 г., така че аз тогава научих за него. Правеше ми изненади: цветя, бонбони, търсеше златна роза, защото съм „златно момиче“. Аз обаче – нищо. Това продължи дълго време, но той никога не е нахалствал, търпеливо ми изслушваше проблемите. Идваше на състезанията в София да гледа гимнастика (смях).

В края на 2019 г., около рождения ми ден, той дойде до нас с подарък. Два часа си говорихме в колата и тогава почувствах промяна в отношението си към него, бях по-спокойна.

На Коледа, тогава имам имен ден, той дойде и пак си приказвахме в колата. На следващия ден той заминаваше за турнира в Австралия. Попита ме дали искам да ида с него в Австралия, а аз мислех, че се шегува.“

Какво още споделиха Християна и Димитър – вижте тук: