Много е приятно да разберем, че млади, красиви, амбициони и талантиливи хора се обичат толкова силно. Още повече когато и двамата са известни. Тя е „златното момиче“ Християна Тодорова, а той втората ни най-добра ракета в тениса – Димитър Кузманов - Мико. Двамата са най-актуалната и гореща двойка в българския спорт. Днес той има рожден ден, става на 27, а любимата му отбеляза повода в Инстаграм с красиво пожелание в стихотворна форма.

“Имаш в погледа искра, която други нямат и в главата си мечта, която е по-голяма.
В един живот, в който е лесно да си ХЕЙТЪР, ти избираш да си ФАЙТЪР и да не минаваш метър.
Ти си аз, и аз съм ти...
Силата е с нас и истината също.
И към мечтите ти нека заедно
да търсим пътища двамата с теб.
Не казвам ЛЕСНО Е, казвам ЗАЕДНО.
Аз съм с теб, дай ми ръка.”
Happy Birthday, Love!“

Любовната им история започва през 2016 година, когато Димитър я забелязва и започва да гледа художествена гимнастика заради нея. За първи път й пише обаче година по-късно – през лятото на 2017 г. Ухажва я, ходи на състезания по художествена гимнастика, прави й подаръци. Цели две години и половина минават, докато успее да спечели сърцето й.

В края на 2019 година Димитър заминава за турнир в Австралия и обещава, че ако победи, ще използва случая, за да отправи послание. След победата той пише върху камерата числото 666 и го огражда в сърце. Това са последните три цифри от телефонния номер на Християна. Именно това емоционално видео „златното момиче“ е споделило към честитката за рождения ден на своя любим в Инстаграм.

И макар връзката им да започва в края на миналата година, официално двамата признаха за нея съвсем скоро, започвайки да споделят общи снимки в своите профили в социалните мрежи. Първата им обща снимка е от началото на май, когато заедно покоряват връх Шипка.