Втората тенис ракета на България Димитър Кузманов и „златното момиче“ Християна Тодорова гостуваха в „Преди обед“, където разказаха за дългия път до любовта им.

Димитър Кузманов:
За себе си открих Християна през лятото на 2016 г. Тогава гимнастичките бяха в пика на своята кариера, точно преди олимпиадата. Видях я по телевизията и много ми хареса. Започнах да се интересувам от художествена гимнастика (смях). Тогава тя си имаше приятел и аз изчаквах.

Християна Тодорова:
Той ми писа за първи път лятото на 2017 г., така че аз тогава научих за него. Правеше ми изненади: цветя, бонбони, търсеше златна роза, защото съм „златно момиче“. Аз обаче – нищо. Това продължи дълго време, но той никога не е нахалствал, търпеливо ми изслушваше проблемите. Идваше на състезанията в София да гледа гимнастика (смях).

В края на 2019 г., около рождения ми ден, той дойде до нас с подарък. Два часа си говорихме в колата и тогава почувствах промяна в отношението си към него, бях по-спокойна.

Димитър Кузманов:
Тогава още нямаше пандемия и пътувахме много, всеки по своите задачи. Държахме връзка онлайн.

Християна Тодорова:
На Коледа, тогава имам имен ден, той дойде и пак си приказвахме в колата. На следващия ден той заминаваше за турнира в Австралия. Попита ме дали искам да ида с него в Австралия, а аз мислех, че се шегува.

Димитър Кузманов:
Казах й, че ако победя, ще използвам шанса да пиша върху камерата, за да й отправя послание. След победата нарисувах сърце и написах 666.

Християна Тодорова:
Гледах предаването и започнах да пищя. Това са последните три цифри от телефонния ми номер... След турнира в Австралия дойде и първата целувка... Мечтата ми е някой ден да го гледам на живо в турнир от Големия шлем.

Целия разговор можете да видите тук