Райна Налджиева, Мис България 2003, и китаристът Георги Янев, създател на групата „Каффе“, споделиха в „Тази събота и неделя“ любопитни подробности около запознанството си, предложението за брак и бебето, което очакват.

Райна Налджиева:
Когато станах Мис България 2003, ме поканиха в bTV за интервю. Той беше гост в същото предаване и така се запознахме.

Георги Янев:
Много я харесах, но тя беше с гаджето си. Аз също имах приятелка.

Райна Налджиева:
Чак през 2011 г. станахме гаджета, но още преди да го познавам, гледайки клиповете на „Каффе“, си казвах „Китаристчето е много готино!“.

През 2011 г. отидохме с приятели на концерт на Любо Киров. Знаех, че той също ще е там. Заговорихме се и той сподели, че на другия ден заминава за Америка. Започнахме много сериозен чат.

Два месеца по-късно бях на концерт на Стинг, когато той се прибра. Един общ приятел, за когото мога да кажа, че ни е сватовник, ми писа „Излизам на вечеря с Жоро. Ако искаш, ела“. Тръгнах си от концерта (смях).

Георги Янев:
Дойде на вечерята и още от първата седмица заживяхме заедно. Решението за сватба дойде 7 години по-късно. Предложих й на сватбата на наши приятели, на морето.

Снимка: bTV Media Group

Райна Налджиева:
Не казахме на никого, защото не искахме да им крадем момента. Той ме дръпна настрани, за да се разходим по плажа. Беше тъмно и го помолих да светне с телефона, а той падна на колене и отвори светеща кутийка. Зададе въпроса, а моят отговор беше „Алилуя!“. В този момент започна зарята, която бяха подарили на младоженците. Много се смяхме на това съвпадение.

Днес Райна е бременна в петия месеца, а на въпроса „Кое ти е най-притеснително около очакваното бебе?“, отговорът на Жоро е „Ремонтът вкъщи“.

Снимка: bTV Media Group

Целия разговор можете да видите тук.