Хейли и Джъстин Бийбър имат проблеми във връзката си - моделът дори иска да се разведе, съобщава In Touch Weekly.

Според запознати причината е, че на Хейли ѝ липсва лично пространство, а съпругът ѝ изисква твърде много внимание от нея.

"Джъстин е обсебващ и разчита до голяма степен на нея за своето емоционално и психологическо благополучие", казва източникът.

Според него Хейли вече е достигнала критичната точка.

В социалните мрежи на двойката обаче това не може да се каже: съпрузите продължават да публикуват съвместни снимки, на които изглеждат доста щастливи.

Вътрешният източник обаче твърди, че всичко това е в името на "една красива илюзия".

Джъстин и Хейли се запознават през 2009 г., а през 2016 г. имат кратък романс. След като скъса с Хейли, Бийбър се върна при любовницата си Селена Гомес, с която по това време беше скъсал и след това възобновил връзката си.

След като Бийбър и Гомес се разделиха окончателно, Джъстин отново започна да се среща с Хейли.

През 2018 г. стана известно за годежа им, а още няколко месеца по-късно те се ожениха.

Романсът на Джъстин и Хейли предизвиква много полемики в интернет. Хейли постоянно се задява със Селена Гомес, обвинявайки я, че уж е причината за раздялата им. Самата Гомес заяви, че след раздялата с Бийбър е била депресирана и се е сблъскала с психически проблеми.

Самите Селена и Хейли отричат каквато и да е вражда. В момента Селена се среща с музикалния продуцент Бени Бланко, за което също е критикувана.

Джъстин Бийбър също говори за нервния си срив след брака си с Хейли, тъй като според него е имал различни очаквания. Въпреки това той признава, че съпругата му го подкрепя много, определяйки я като "близък приятел".