Скандал между Хейли Бийбър и Селена Гомес разтърси социалните мрежи. Не за пари, не за любов, а за вежди. Съпругата на Джъстин Бийбър и най-добрата ѝ приятелка Кайли Дженър се подиграха на известната певица, след като Селена сподели видео, че е ламинирала веждите си.

ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО

30-годишната певица сподели кратък видеоклип в TikTok с думите: "Случайно ламинирах веждите си твърде много."

Часове след публикацията на Селена, Кайли сподели снимка на своите вежди в Инстаграм стори и написа "Случайно ли?".

По-късно бизнесдамата сподели кадър от обаждане във FaceTime с приятелката си Хейли, като показа в близък план веждите и на двете. 

След разразилия се скандал Селена Гомес спечели още над 12 милиона последователи. За сметка на това Хейли и Кайли загубиха много такива. В момента Селена Гомес е следвана от повече от 395 милиона души в социалната мрежа.

Кайли коментира, че хората правят от нищо нещо и тя никога не била виждала видеото на Селена за веждите й. 

МАЛКО ПРЕДИСТОРИЯ

Във времето Джъстин Бийбър е бил на различни етапи от живота си и с двете жени.

Селена и Джъстин бяха заедно дълго време, но връзката им приключи през 2018 година. След раздялата им той започна да се среща с Хейли отново и двамата сключиха брак през 2019 година.

То брак не означава мир!

Селена и Хейли постоянно са в медиите, заради предполагаемите си конфликти.

През януари 2020 г. Хейли публикува снимка в Инстаграм стори, която включваше песен на Селена Гомес. Постът даде начало на множество коментари, че между двете има сериозен конфликт. Малко по-късно Хейли заяви, че това не е вярно и не е имала никакви провокативни намерения. 

Но нещата не приключиха дотук! 

През май 2020 година, Селена издаде песен със заглавие „Boyfriend“, чийто текст бе тълкуван като адресиран към Хейли. И Селена тогава обясни, че песента й не е насочена към Хейли.

На гала вечерта през октомври 2022 г., двете демонстративно се прегърнаха, за да покажат, че между тях нещата са наред. Но след това драмата достига нови нива. Но явно отношенията им са гладки само на думи.