Алекс Петканова се похвали в Инстаграм, че е ламинирала веждите си.

„Много ме радва резултатът, защото винаги съм искала да имам големи и гъсти вежди, но уви! Ето сега имам възможност да се видя с такива! Ефектът издържа до месец след процедурата, така че и да не се бях харесала – нямаше да ми останат така завинаги“ – написа чаровната водеща на дигиталната рубрика в "Гласът на България".

В средата на октомври Алекс и Дани Петканови разказаха в "Шоуто на Николаос Цитиридис" за операциите на носовете си, на които се подложиха в Турция.

„Отдавна съм си мислела как ще изглеждам без тази гърбичка на носа. Вкъщи без грим избягвах да се гледам в огледалото, все едно имах нещо мръсно на лицето. Сякаш на носа не му беше там мястото. Сега, като мина покрай огледалото, си викам „Ей, какво чисто лице! Колко съм нежна. Могла съм да бъда хубава“. Може да звучи смешно, но все едно ми падна камък от плещите“ – сподели Алекс в шоуто.

Снимка: Олег Попов

Преди една година тв водещата сподели в своя YouTube канал какви корекции има по тялото си.

Снимка: YouTube: Mama Model & Ludia Reporter

„Бях с много малки гърди, което е проблем за модел, който прави фотосесии на бански или бельо. Както се казва „стотинка под балатум“. Освен това съм с широк ханш, имам си дупе, а горе нямах нищо. Горда съм, че сама си изкарах парите за тази процедура. Имайте предвид, че преди операцията се правят много изследвания – преглед при мамолог, рентгенография, пълна кръвна картина, ЕКГ, консултация с кардиолог и анестезиолог“ – обясни Алекс в дългото 41 минути видео.

Тя поясни, че не е искала да слага големи импланти, за да може човек, който я вижда за първи път, да е на ръба – да не познае дали гърдите са истински или с корекция. 

 

Одобрявате ли ламинирането в козметиката?