Броени дни ни делят от най-великото приключенско риалити, в което двайсет смели мъже и жени ще се изправят на ръба на възможностите си. Всички те ще се борят на предела на силите си, за да оцелеят в дългоочаквания нов сезон на „Survivor“, който ще завладее зрителите на bTV от 21 февруари, в 21.00 ч., под мотото „Скритият идол”.

Александра Петкова
Снимка: bTV Media Group

Сред дивата и екзотична природа на Филипините, участниците ще преживеят тежки изпитания и непредсказуеми обрати. Решени да победят, те ще докажат, че триумфът е въпрос не само на физическа сила, но и на стратегия и находчивост.

Анелия Щерева
Снимка: bTV Media Group

Представителите на силния пол, които ще се състезават за най-голямата награда в българския тв ефир от 150 000 лева, се открояват с изключителна издръжливост.

Денис Христофоров
Снимка: bTV Media Group

Футболистът Ивайло Крушарски, учителят от НСА Денис Христофоров, фитнес треньорът Иван Георгиев и собственикът на автосервиз и инструктор Драгомир Методиев ще разчитат на отличната си физическа подготовка, за да стигнат до финала.

Джулиана Бутракова
Снимка: bTV Media Group

За оцеляването си в предаването ще се борят и двама амбициозни мъже, посветени на медицината – студентът-болногледач Георги Петков и лекарят Иван Узунов.

Драгомир Методиев
Снимка: bTV Media Group

В световноизвестния формат, носител на множество награди „Еми”, с воля и непоколебимост към финала ще напредват също строителният предприемач Илиан Василев, режисьорът Зоран Петровски, продавач-консултантът Милен Кутелов и хотелиерът Пейо Георгиев.

Ганка Статева
Снимка: bTV Media Group

Въпреки че мъжете в „Survivor: Скритият идол“ изглеждат непобедими, жените по нищо не им отстъпват.

Георги Петков
Снимка: bTV Media Group

Много от участничките в новия сезон на приключенското риалити са посветени на спорта - футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова и лекоатлетката Карин Околие.

Илиан Василев
Снимка: bTV Media Group

В тежките физически и психически изпитания сред суровите джунгли ще влязат още лекарката Борислава Кръстева, специалистката по маркетинг Александра Петкова, софтуерният инженер Ганка Статева и студентката Анелия Щерева. Авантюристичен дух и стремеж към победа в предаването ще демонстрират и две шампионки - по джиу джитцу Мила Савова и по бодибилдинг Ивана Микова. 

Иван Георгиев
Снимка: bTV Media Group

Двайсетимата участници ще се впуснат в завладяващ екшън, но на финала ще триумфира само един. В приключението с тях ще бъде водещият на „Survivor: Скритият идол“, популярният актьор и фотограф Владимир Карамазов.

Иван Узунов
Снимка: bTV Media Group

През този сезон феновете на приключенското риалити ще могат да надникнат в „кухнята“ на предаването и да се срещнат отблизо с екипа и участниците чрез победителя в петия сезон на „Survivor“ Ваня Джаферович, който е автор и водещ на епизодите за дигиталните платформи на bTV.

Ивана Микова
Снимка: bTV Media Group

С комбинацията от отличен каст, професионален екип, оригинални предизвикателства и спиращи дъха екзотични гледки „Survivor: Скритият идол“ има амбициите да се превърне в най-голямото телевизионно събитие в българския ефир.

Ивайло Крушарски
Снимка: bTV Media Group

Форматът е създаден по идея на известния продуцент Марк Бърнет, излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданият в световен мащаб. Към момента „Survivor“ достига до зрителите в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят негови местни версии. В САЩ са продуцирани 40 сезона.

Мила Савова
Снимка: bTV Media Group

Останалите снимки можете да видите в галерията горе.