Месец, след като представителите на Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър отрекоха слуховете за романтична връзка между двамата актьори, 52-годишната носителка на "Еми" отново потвърди, че не се е срещала с колегата си от "Приятели".

"Това беше откачено. Всъщност направо не можех да повярвам. Наистина ли? Той ми е като брат", коментира Дженифър Анистън слуховете пред ET в понеделник.

"Но го разбирам. То просто показва колко много хората се надяват фантазиите и мечтите им да се сбъднат", допълва тя.

Слуховете за връзка между двамата започнаха през май, след като 54-годишният актьор коментира специалния епизод на "Приятели" по HBO Max.

Снимка: Getty Images

"Изпитвах голяма любов към Джен. Чувството беше взаимно. В един момент и двамата хлътнахме здраво един към друг", каза той.

Но беше като разминаване на два кораба, защото единият от нас винаги беше във връзка. И никога не прекрачихме тази граница. Уважавахме това", допълни той.

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър влязоха в ролите на Рейчъл Грийн и Рос Гелър в продължение на десет сезона в сериала на NBC, който приключи през 2004 г.

Анистън приключи двугодишния си брак с Джъстин Теру през 2017 г., след като преди това имаше четиригодишен брак с двукратния носител на "Оскар" Брад Пит.

Снимка: Getty Images

Дейвид Шуимър има 9-годишна дъщеря от шестгодишния си брак със Зоуи Бъкман, който приключи през 2017 г.