Дейвид Шуимър не излиза с Дженифър Анистън, въпреки слуховете, че колегите на "Приятели" имат романтични отношения. Представител на 54-годишния актьор е потвърдил пред вестник "Sun", че това не е истина. 

През май дългоочакваното събиране на актьорите за продължението на "Приятели" по HBO Max водещият разкри една интересна романтична тайна. Той попита дали някой от актьорите е имал истинско любовно увлечение по свой колега.

Оказа се, че Рейчъл и Рос, които са влюбени в сериала, са имали и романс помежду си е реалния живот.

Шуимър дори призна, че е бил "силно влюбен" в Анистън.

„Единият от нас все беше във връзка и никога не сме преминавали тази граница. Уважавахме това", сподели той. 

Междувременно Анистън честити рождения ден на бившия си съпруг Джъстин Теру с думите "Обичам те". Двамата запазиха добри отношения след равода си, който обявиха през 2018 г. 

"Не разговаряме всеки ден, но се чуваме. Виждаме се във FaceTime, изпращаме си текстови съобщения", казва Теру в интервю за "Ескуайър".

Двамата се венчаха на тайна церемония в дома си в Бел Еър през август 2015 г. Бракът им продължи малко повече от 2 г. 

Шуимър пък беше женен за Зоуи Бъкман, с която има 10-годишна дъщеричка Клео. Двамата се разделят през 2017 г. 

На 2 август бе представена и първата официална колекция с брандирани дрехи на сериала. Приходите от мърча ще бъдат в полза на Аmericares, организация, която работи за предоставяне на грижи за психичното здраве и медицинска помощ на общности и лица, засегнати от Covid-19. ⁣