Една от най-големите новини, които дойдоха от новия епизод на „Приятели“, е че актьорите Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър, които играят ролите на Рейчъл и Рос, действително са имали романтични отношения в хода на сериала. Това без съмнение ще развълнува феновете, тъй като връзката на Рос и Рейчъл е една от най-важните сюжетни линии в сериала.

Актьорите направиха това признание по време на дългоочакваният специален епизод, в който екипът на „Приятели“ си припомни 10-те години, в които хитът се снимаше. Водещ на 100-минутното шоу беше Джеймс Кордън.

Снимка: Getty Images

На въпроса дали е имало романтични отношения между някои от актьорите, Дейвид Шуимър призна:

„В първия сезон много си падах по Джен. Мисля, че в един момент и двамата много си падахме един по друг.“

Снимка: Getty Images

Това привличане обаче никога не е имало развитие, защото по това време и двамата са били в други връзки.

„Бяхме като два кораба, които се разминават, защото поне единият от нас имаше връзка с някого и никога не пресякохме границата“, допълни Шуимър.

Снимка: Getty Images

„Спомням си как веднъж казах на Дейвид, че ще е срамота първата ни целувка да бъде по националната телевизия“, сподели и актрисата Дженифър Анистън. „Стана така, че първата ни целувка наистина беше в това кафене. Ние просто насочихме любовта си един към друг в Рос и Рейчъл.“

Според актрисата Кортни Кокс, която играе ролята на Моника, именно на това се дължи ефектът от сцената с първата целувка между Рос и Рейчъл. Според нея ако актьорите се бяха събрали и разделили преди това, резултатът щеше да е съвсем различен. Самата тя наскоро отново е гледала епизода и призна, че се е просълзила.