Актьорският състав на култовия сериал "Приятели" се събира отново на снимачната площадка. Дългоочакваният нов епизод е вече онлайн от днес. По този повод модният блогър Алис Симеонова и актрисата Боряна Братоева споделиха за своите любими сцени, в кой герой откриват част от себе си и кое е това нещо, което прави сериала толкова специален.

Алис (@mademoiselleaia) изповядва философията на Джоуи и не дели храна също като него. Любим момент за нея е, когато Рос си купува кожени панталони и има проблеми заради тях.

За актрисата от "Съни бийчБоряна Братоева пък е трудно да избере само един любим момент или епизод, но едни от най-запомнящите се и забавни според нея са епизодът с Унаги – техниката за самозащита на Рос, и реакцията на Фийби, когато разбира, че Моника и Чандлър имат връзка.

Алис и Боряна се разпознават в Рейчъл. Героинята извървява дълъг път през 10-те сезона – от едно разглезено момиче, което започва да работи в кафене, стига до своята мечта – кариера в модния свят. Зрителите са свидетели на промяната, през която преминава нейния персонаж.

Алис:

„На мен много ми хареса как тя израсна като характер. Как беше едно разглезено момиче и успя да намери своя път в Ню Йорк, да изгради кариера, да намери своите приятели. Въобще целият път, през който тя премина.

Боряна споделя, че „Приятели“ се върти постоянно на лаптопа й, докато е вкъщи. За нея сериалът е забавление, което й помага в трудните моменти и я разсейва от по-неприятните ситуации.

„Смятам, че е изключително полезно в наши дни да има нещо, което да си пуснеш и така да те забавлява. Лично на мен "Приятели" ми е помагал в много неприятни за мен моменти, по-депресивни. И някак си го пускаш и забравяш всичко, и се отдаваш на момента.“

Модният блогър Алис Симеонова също обича да разпуска в компанията на шестимата приятели.

„Лично на мен ми действа като някаква терапия. Особено когато съм имала много натоварен ден, ми е много приятно да си го пусна, да разтоваря".

И двете тръпнат с нетърпение чакат премиерата на епизода и завръщането на „Приятели“ макар и под друга форма.

Боряна:

„Аз съм от развълнуваните и нямам търпение. Тези, които не са много доволни и го критикуват, е, защото много дълго време се смяташе, че това ще бъде някакъв епизод, в който ще бъде няколко години по-късно. Но всъщност това ще бъде епизод, в който всички тези актьори се завръщат на снимачната площадка и споделят свои лични моменти, емоции и според мен това е изключително вълнуващо“.   

Какво още споделиха Алис и Боряна за любимия им сериал, може да гледате в нашето специално видео.