В сериала „Приятели“ Моника и Рос са брат и сестра, но в реалния живот актрисата Кортни Кокс, която играе Моника, е роднина с друг от шестимата главни актьори – Матю Пери, който играе съпруга на Моника Чандлър. И най-забавното е, че до тази седмица никой от тях не подозираше за роднинската връзка.

Снимка: Getty Images

Часове преди новият епизод на „Приятели“ да се появи онлайн, сайтът MyHeritage.com съобщи, че двамата актьори са 11-и братовчеди. Майката на Кортни и бащата на Матю Пери имат общи прародители – двойката Уилям Осбърн Хаскъл III и Елън Хаскъл, които са дошли на американския континент от Англия преди около 5 века.

Снимка: Getty Images

Въпреки че не са подозирали за връзката си, двамата актьори са много добри приятели докато сериалът се снима и продължават да поддържат връзка и след това.

Снимка: Getty Images

Приятели приключи през 2004 г. след 10 много успешни сезона. В новия епизод, който вече е достъпен в платформата HBO Max, шестимата актьори се срещат отново след 17 години отсъствие от екрана.

В „Приятели: Отново заедно“ звездите ще си припомнят най-забавните моменти, без предварително написан сценарии, а заедно с тях ще има и много гости знаменитости.