Дъщерята на Дейвид Шуимър е направила смел избор по отношение на външния си вид - и почитателите й го обожават.

Снимка на 10-годишната Клоуи, която актьорът има от бившата си съпруга Зоуи Бъкман, се появи в Инстаграм профила на майка й. На кадъра виждаме Клои с много къса подстрижка, като косата й е боядисана в ярко розово. 

Феновете вече обожават новата прическа.

"Много е красива", пише един от последователите в социалната мрежа, а втори допълва: "Това дете е такава икона". Трети пък коментира: "Прекрасна като майка си."

Мнозина потребители смятат, че Клои прилича повече на баща си, но всички са единодушни, че косата й изглежда невероятно.

Снимката се появи в Инстаграм профила на Зоуи Бъкман на фона на слуховете, че Дейвид Шуимър и друга звезда в култовия сериал "Приятели" - Дженифър Анистън, са станали нещо повече от приятели напоследък.

В медиите се появиха твърдения, че събирането на актьорите за специалния епизод на "Приятели" по HBO Max е събудило стари чувства у тях и двамата прекарват доста време заедно в дома на Дженифър Анистън в Лос Анджелис.

Представителите на Дейвид Шуимър обаче отрекоха слуховете, като заявиха пред медиите, че съобщенията за романтична връзка между него и Анистън не са верни.