Къса коса и дълги обеци - така изглежда Джей Ло на корицата на списание Allure, по повод 30-годишнината на изданието. Short hair - don't care... Don't care и може би защото е не само кралица на попа, но и най-изевестната латино дива. 

Същевременно е майка, която пише домашни с децата си и понякога яде чипс на дивана.  

"Да, правя го! Наистина сядам на дивана и ям чипс! Въпросът е да не свикваш твърде много с това, защото е лесно и забавно." 

Не знаем колко чипс изяжда Джей Ло, но знаем тя изглежда повече от перфектно във фотосесията за изданието. Това е четвърта корица на Лопес за Allure. 

Латино дивата с носталгия си спомня за участието си на Суперкупата миналата година. Може да не помните кой е играл, кой е отбелязал точка, но цял свят си спомня шоуто, което изнесоха двете с Шакира.

"Идеята беше да покажа не най-доброто от себе си, а най-доброто от жената, от латино дивата."

И във време, в което промяната и приемането на жените с различен тип фигура - Джей Ло е известна със сочното си дупе, с различен цвят на кожата и т.н., тъкмо започна да се случва, се появи COVID-19 и всички трябваше да си останем у дома. 

"Бяхме като в зоната на здрача!" - споделя Джей Ло по повод пандемията. "Започнахме да правим разни неща заедно с всички от семейството - да играме бейзбол, да рисуваме... Преди никога не бяхме правили такива неща. Все едно се случи скок във времето" - разказва тя.  

"Липсваше ми да се движа със 150 км в часа. Но Алекс (годеникът й) е от типа хора, които приеха това спокойно. Радваше се, че децата са там, че аз съм си вкъщи по цял ден. Мисля, че този престой у дома се отрази добре на връзката ни."

Снимка: instagram.com/jlo/Стоенето у дома със сигурност е било изпитание за певицата, която е свикнала да бъде ангажирана почти на 100%, при това с различни неща. Но, от друга страна, дисциплината винаги е била нейно силно качество. 

„Започнах да тренирам за Hustlers през януари 2019 г. Едновременно с това снимах Marry Me. Децата току-що бяха започнали средното училище. Помагах им за домашните. След като заспиваха, си учех репликите за следващия ден. Започнах и репетиции на Super Bowl. Работех на макс  в продължение на една година. Казвах си - после ще си почивам цял месец..." 

„Ако работите усилено, можете да постигнете всичко!" - това е мотото, което води дивата и я прави толкова успешна.