Дъщерята на актьора Юън Макгредър е трябвало да отиде до спешното отделение, след като е била нападната от куче, което е захапало лицето ѝ. Това съобщи самата тя в Инстаграм и сподели снимки на раните си.

„Когато се озовеш в спешното отделение заради ухапване от куче 30 минути преди да трябва да минеш по червения килим“, написа тя. Клара Макгрегър не споделя как се е стигнало до инцидента и чие е било кучето, което я е ухапало.

Белезите не попречиха на 25-годишната Клара да дойде на премиерата на филма „Торта за рожден ден“, в който участва заедно с известния си баща и с Вал Килмър. Освен с роля във филма, тя участва и като продуцент на лентата, която ще може да се гледа онлайн и няма да излиза по кината.

Клара е най-голямата дъщеря на звездата от „Междузвездни войни“. Майка на младата жена е Ийв Мавракис, за която Макгрегър беше женен от 1995 г. до 2020 г.

Юън Макгрегър, който изпълнява ролята на Оби-Уан Кеноби в предисторията на „Междузвездни войни“ и в предстоящия сериал по култовата поредица, става световноизвестен с ролята си в „Трейнспотинг“ от 1996 г.

Снимка: Getty Images

В интервю по-рано тази година той разказа, че малката Клара, родена в същата година, в която излиза филма, е била част от цялото нещо, макар и да не помни.

Снимка: Getty Images

„Клара беше в скута ми, когато давах интервюта за „Трейнспотинг“ в Кан“, сподели той пред „The Hollywood Reporter“. „В цялата тази лудост по това време имах една предпазна мрежа в живота си, на която можех да разчитам – работата и семейството си.“